top of page
Laser Facial Treatment

Laserhar Fjerning

Permanent hårfjerning 
Permanent hårfjerning får man bare ved å bruke laser. Hårfjerningslaserene våre er skånsomme og effektive. De fjerner opp til 80% av uønsket hårvekst. Alle må ha flere behandlinger da hår alltid vil være i forskjellige vekstfaser. Effekten på behandlingen får du når laseren skyter på pigmentet i håret mens det er i den anagene vekstfasen og dermed dreper hårsekken. Med laser vil du slippe problemer som inngrodde hår, grov hud og stadig barbering eller voksing.

Allerede etter første behandling vil du merke forskjell og det vil ta lengre tid før hår kommer ut igjen. Når hårene kommer ut igjen er det klart for ny behandling på neste vekstfase.

Det finnes mange årsaker til at man opplever uønsket hårvekst som kan være forårsaket av arv og miljø, hormonelle eller medikamentelle årsaker. Heldigvis, finnes det behandlinger som gir permanente resultater, som ved bruk av diode laser. 

Diode laser med RF (radiofrekvens) er en høyt pulserende laser som sender lys i form av varme gjennom hudens overflate og ned til selve håret og hårsekken. På den måten vil håret varmes opp til ca 70 grader slik at dette fjernes og forhindrer at hårsekken produserer mer hår. 
Vår diodelaser baserer seg på en avansert teknologi, og kombinerer både varme som sendes ut til hårene og hårsekkene, men har også en kjølende effekt på hudoverflaten for smertelindring. Med denne teknologien kan vi både kjøle ned hudoverflaten uten å forstyrre eller påvirke varmen som sendes ned til håret. 
 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Behandlingen kan benyttes for lys og mørk hud, samt. Lyse og mørke hår. Det er verdt å bemerke seg at for grå hår eller dun, vil det kreve flere behandlinger og ikke gitt ønsket resultat.  Vi beregner ca 30 til 90 minutter, avhengig av områder som skal behandles. 

Vi anbefaler imidlertid mellom 5 til 8 ganger, avhengig av ditt hår og hudtype ettersom at resultatet etter antall behandlinger er individuelt. En av årsakene til dette er at hårene beveger seg i tre livssykluser, og lar seg kun behandle når de er i vekstfasen. Derfor vil vi strategisk sette opp flere behandlinger, slik at du får det resultatet du ønsker. 

Sammenlignet med andre behandlinger for permanent hårfjerning, er denne metoden rask, enkel og gir lite smerte. 

About

My name is Alexa Young

Briefly introduce yourself and share something interesting with website visitors. Double click to edit the text.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
IMG_4184.jpg

Eco-Friendly Design

24/7 Support

Multilingual 
Functionality

Advanced Tech

Contact

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

123-456-7890 

bottom of page