top of page
hifu.jpg

HIFU

HIFU er en høy intensiv fokusert ultralyd behandlingsmetode hvor formålet med behandlingen er å gi et ansiktsløft og oppstramming av huden ved å stimulere kollagenproduksjon og elastin, uten kirurgisk inngrep. 

Med alderen er det naturlig at kollagen og elastin reduseres, hvor disse har en sentral rolle i hudens stramhet og fasong. Begge er en type protein som finnes i kroppen, men reduseres med alderen og ytre faktorer.

HIFU metoden baserer seg på en av de mest avanserte teknologiene for innstramming av huden og er den eneste behandlingsmetoden som kan målrettet behandle alle hudlagene og SMAS (Superficial muskulært aponeurotisk system) uten kirurgisk inngrep. 


Teknologien baserer seg på at varme sendes ned til det dypeste laget på huden (Subcutis), i områdene man ønsker å behandle. Deretter vil det behandlede området stimulere kollagenproduksjonen og gi økt elastin som gir huden sin ungdommelighet og stramhet. 

HIFU kan også benyttes til kropp- og figurforming, da den også gir en fett forbrennende effekt, og vil på sikt stramme opp huden i de behandlede områdene. 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Hvorfor velge HIFU ?

  • Ikke-invasiv: Si farvel til nåler og skalpeller. HIFU er helt ikke-invasiv, noe som betyr ingen nedetid og minimalt ubehag.

  • Merkbare resultater: Opplev synlige forbedringer i hudens tekstur og fasthet etter bare én behandling.

  • Naturlig utseende: HIFU forbedrer skjønnheten din uten å få deg til å se "operert" ut. Du vil bare se ut som en mer oppfrisket versjon av deg selv.

  • Skreddersydd for deg: Våre behandlinger tilpasses for å imøtekomme dine unike bekymringer og mål, slik at du får de resultatene du ønsker.

 Opplevelsen: Du vil føle deg avslappet i vår rolige og innbydende klinikk. Under    behandlingen kan du oppleve en mild oppvarming mens ultralydenergien virker, men det er ingen grunn til bekymring – det er en naturlig del av prosessen.

BIVIRKNINGER

HIFU behandlingen kan gi få og milde bivirkninger. De fleste vil oppleve lett rødhet på det behandlede området opptil 1-2 timer etter behandling. Samtidig kan noen oppleve svak hevelse, ømhet og noe prikking, men er kortvarig og milde. Det er ingen nedetid forbundet med HIFU behandling. 

Husk at du alltid får en gratis konsultasjon før behandlingen!

Hifu tech.jpg

FORDELER & RESULTAT

Som de aller fleste behandlingene innefor dermatologi og kosmetikk, vil resultater variere fra person til person. Årsaken til dette er at vi har ulike utgangspunkt og hudtilstand. Vanligvis vil man kunne se umiddelbar effekt, og full effekt innen 2-3 måneder. Resultatet vil imidlertid nå sitt best mulige punkt innen 6 måneder da ny kollagensyklus har erstattet den gamle. 


HIFU behandlingen gir deg ungt kollagen opp til 1-2 år, avhengig av hudens tilstand. Vi anbefaler 2 - 4 behandlinger i året, med 3 - 6 måneders intervall i oppstartsfasen og 1 gang årlig for vedlikehold.

Du vil også motta et etterbehandlings skjema med tips & råd for hvordan du skal ta vare på din hud etter å ha gjennomført HIFU behandling. 

HIFU BEFORE AFTER.jpg
HIFU BEFORE AFTER 2.jpg

"Avdek din strålende skjønnhet, én ultralydbølge om gangen!"

Serene updated.png

Kontakt Oss

SERENE ESTETIKK KLINIKK OG SPA

Veitvetveien 8, 0596 Oslo

123-456-7890 

bottom of page